Doe mee aan Curling op ijs en win de Gouden Bezem!

door admin
Beste leden,
Het is weer zover, de ijsbaan in Bussum wordt weer opgebouwd met sponsoring van onze vereniging en zal eerdaags opgegaan. De ijsbaan biedt zowel de mogelijkheid om alleen of met de gehele familie sportief te zijn of om buurtgenoten en andere Bussummers te ontmoeten. Dus maak gebruik van deze mooie mogelijkheid. De locatie van de ijsbaan is op het parkeerterrein van het Gemeentehuis in Bussum, gelegen aan de Brinklaan.
Ook betekent de opening van de ijsbaan dat wij onze Spiegelvrienden curling traditie gaan voortzetten!
Op woensdagavond 13 december hebben wij de ijsbaan voor onszelf en gaan de straten van het Spiegel weer strijden om de befaamde Gouden Bezem. Doe ook mee met uw straat en kom als winnaar uit de strijd De afgelopen jaren was het team van de Boslaan zeer sterk en ging met de Gouden Bezem naar huis.

Ook dit jaar zal er weer, van 18.00 tot 20.00uur,  een lekkere “Curling Hap” aangeboden worden voor slechts € 13,50 per persoon en zal bestaan uit een buffet van verschillende stampotten (inclusief vegan). Deelname aan de Curling strijd kost deelname € 45,- per team. De wedstrijd begint om 20.00uur.

Doe mee en wacht niet te lang met aanmelden via info@spiegelvrienden.nl . Uiterlijk vóór 7 december a.s. !  
Wij kijken uit naar een leuke en gezellige activiteit met een grote deelname.
Met vriendelijke groet, het bestuur

Meer berichten

Laat een bericht achter