Spiegelvrienden ruimen zwerfafval op

door admin

Op zaterdag 23 maart j.l. heeft de Landelijke Opschoondag plaatsgevonden waaraan ook dit jaar weer onze vereniging heeft deelgenomen om het zwerfafval in onze buurt op te ruimen. 

Een vijftiental leden had zich aangemeld voor deelname en zij hebben zich, gedurende een aantal uren, met veel enthousiasme ingezet om een aantal straten van het Spiegel zwerfafvalvrij te maken. Zij waren voorzien van vuilniszakken en grijpers, die waren verstrekt door de gemeente Gooise Meren. Het resultaat van deze schoonmaakactie mocht er zijn!. De totale opbrengst bedroeg maar liefst 55kg.

Ook de omgeving van de Kom van Biegel heeft op die dag een schoonmaakbeurt gekregen, waarbij zelfs de bodem van de vijver van zwerfafval is ontdaan door een zeer toegewijde deelnemer. Echt spectaculair!
Zelfs de bodem van de vijver is van zwerfafval ontdaan 
Al met al was de schoonmaakactie een leuke en ook nuttige activiteit, al hoopt het bestuur volgend jaar op nog wat meer deelnemers. Het schoonhouden van onze prachtige buurt is toch de verantwoordelijkheid van alle Spiegelbewoners!  
Vriendelijke groet, het bestuur.

Meer berichten

Laat een bericht achter