Doe mee aan de enquête van Spiegel Duurzaam

door admin

Spiegel Duurzaam is een initiatief van Vrienden van Het Spiegel om de bewoners in de wijk te informeren en te enthousiasmeren over verduurzamen van de woning. Het afgelopen jaar heeft Spiegel Duurzaam met succes diverse bijeenkomsten georganiseerd.

De allereerste open duurzame huizenroute in het Spiegel was een prachtig succes, waarbij een tiental huiseigenaren hun huis openstelden voor bezoekers. De bewoners gaven persoonlijk uitleg over de duurzame maatregelen die zij hebben genomen voor hun woning. De straatenergiecoachbijeenkomsten waren eveneens een succesvol. Tijdens deze bijeenkomsten kwamen buurtbewoners bijeen om praktische tips te ontvangen van energiecoaches van energiecoöperatie WattNu. Vooral het gebruik van warmtescans bleek erg verhelderend.

Voor het komende halfjaar is Spiegel Duurzaam van plan nieuwe initiatieven te ontwikkelen om wijkbewoners te informeren over mogelijkheden om hun woningen energiezuiniger en comfortabeler te maken.

Om dit zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw behoeften, willen we graag weten welke aspecten van verduurzaming uw interesse hebben en op welke manier u het liefst informatie ontvangt. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld waarin we peilen naar uw wensen en behoeften met betrekking tot informatie over duurzaam wonen.

Spiegel Duurzaam zou het enorm waarderen als u de vragen wilt beantwoorden. Hierdoor kunnen we initiatieven ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften van de wijk. U kunt de enquête invullen via deze link of de qr code scannen van dit artikel.

Dank u wel voor uw medewerking en bijdrage aan een duurzamere wijk!


Namens Spiegel Duurzaam
en het bestuur Vereniging Vrienden van het Spiegel.

Meer berichten

Laat een bericht achter