Collectieve inkoop warmtepopen wattnu

door admin

Is uw huis klaar voor een warmtepomp? We kijken graag mee en helpen met bepalen welk type warmtepomp het beste bij u huis en wensen past. Met deze collectieve inkoopactie krijgt u hoe dan ook een kwaliteitsproduct dat vakkundig geïnstalleerd wordt, door een betrouwbaar bedrijf en tegen een concurrerende prijs. De inkoop loopt van 1 april 2023 tot 31 maart 2024.

Stap 1: afspraak met een energiecoach

Het effect van een warmtepomp als warmtebron hangt sterk af van de mate van isolatie én het warmteafgiftesysteem (zoals radiatoren, vloerverwarming) van uw huis. Belangstelling voor een warmtepomp? Maak dan eerst een afspraak met een van onze energiecoaches. Hij of zij bekijkt en beoordeelt of het huis geschikt is voor een warmtepomp en welk warmtepompsysteem het beste bij het huis en wensen past. Daarnaast kan deze coach nagaan of uw huis in een buurt ligt waar de gemeente plannen heeft voor een collectief warmtenet. Vraag meteen een afspraak aan en zet in de aanvraag een vinkje bij: Ik wil weten of mijn huis geschikt is voor een warmtepomp. Wanneer je huis ná het energiecoachgesprek geschikt blijkt voor een warmtepomp, ontvangt u een link naar het inschrijfformulier voor de inkoopactie. 

Welk systeem kiest u?

Er zijn drie varianten waterpompen beschikbaar: een hybride warmtepomp (lucht-water), een full-electric (ready) warmtepomp (lucht-water) of een airconditioning warmtepomp systeem (lucht-lucht). Het is raadzaam om u eerst goed te informeren over de warmtepompen. We hebben hiervoor een informatiebrochure gemaakt waarin u gedetailleerde informatie vindt over de actie, de bedrijven, de producten en algemene informatie over de werking van een warmtepomp. Ook leggen we uit welke factoren meespelen bij het bepalen of de woning geschikt is voor een warmtepomp en de te verwachten besparingen ten opzichte van een gasgestookte cv-installatie.

In deze brochure hebben we alle informatie op een rij gezet. Deze staat op de website van Energie Verbonden, het samenwerkingsverband van energiecoöperaties uit de regio.

Bron en informatie: wattnu.org

Meer berichten

Laat een bericht achter